Aquest any, la recaptació de la Trobada de Nadal anirà a Base A!

Aquest any, destinem tot el recaptat el dia 14 de desembre en la trobada de nadal a un col·lectiu molt solidari, que traspassa fronteres, Base A.

Ells mateixos es defineixen com “un col·lectiu d’estudiants d’arquitectura i joves arquitectes, en col·laboració amb professionals de l’àmbit social. Realitzem projectes d’arquitectura social i participativa a Nepal, Senegal i Catalunya.

Dins l’àmbit de la cooperació i la formació, duem a terme activitats en matèries relacionades amb l’edificació, la rehabilitació, l’urbanisme i el paisatge; des del punt de vista del desenvolupament sostenible.

Creiem fermament en la utilització de materials locals saludables, en la transferència tecnològica a través de la participació directa de les persones beneficiàries en els projectes de construcció i en un disseny bioclimàtic que optimitzi els recursos i redueixi el cost de manteniment.

També ens esforcem per difondre de la nostra activitat per tal de sensibilitzar les comunitats sobre els problemes globals en especial sobre les desigualtats Nord-Sud i els problemes mediambientals.”

Per obtenir més informació, consulteu la seva pàgina web,  BaseA

WhatsApp Image 2019-11-25 at 14.56.29

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s