Campament base

la fargaAquest any Estels, Everest i Alpins marxen de campaments d’estiu a La Farga, Queralbs. Com ja deveu saber, les dates d’aquests són del 15 al 27 de juliol.

Tots aquells que vulgueu conèixer la informació del campament base de l’estiu 2019, només cal que cliqueu aquí i podreu veure la presentació que hem utilitzat amb les famílies!

La reunió informativa pels membres de l’esplai, és el dissabte 9 de març (19 h a la SalaIt's about making time. (2) SUM de l’escola). Més endavant, el divendres 5 d’abril (17.30 h a la Sala SUM de l’escola), és la reunió informativa per les famílies de fora de l’esplai.

Com sempre, hi ha dos processos d’inscripcions diferents, pels membres de l’esplai i pels de fora. Les inscripcions pels membres de l’esplai són el 23 i 30 de març i el 6 d’abril, a les 19 h, un cop finalitzat l’esplai. Tots aquells nens i nenes de fora l’esplai, es podran inscriure als campaments d’estiu el 24, 25 i 26 d’abril de 17.00 h a 18.15 h a una de les saletes de la porteria de l’escola.

Per conèixer de manera més específica el mètode d’inscripcions als campaments, només cal que cliquis a l’enllaç: Mètode d’inscripcions

A més a més, aquí us deixem penjats els documents informatius dels campaments:

Documentació a entregar el dia d’inscripcions, membres de l’esplai:

La targeta de la Seguretat Social s’haurà d’entregar físicament el mateix dilluns 15 de juliol al responsable de grup.

Nens i nenes de fora l’esplai:

La targeta de la Seguretat Social s’haurà d’entregar físicament el mateix dilluns 15 de juliol al responsable de grup.

Esperem que us animeu a passar amb nosaltres una gran aventura a l’estiu!!

En cas que tingueu qualsevol dubte o suggeriment, podeu dirigir-vos als responsables del Campament Base, Bernat Ginot (618 091 471) i Roger Fondevila (617 661 962) o al president de l’esplai Antoni Ginot (609 111 647).