Documentació inscripcions

Per apuntar al vostre fill/filla a l’Esplai Sant Miquel durant el curs 2020-2021, caldrà que ompliu i ens porteu els següents documents:

Fitxa

Autoritzacio familiar curs 2020-21

Domiciliació

Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social

A més a més aquest any a causa de la situació actual del Covid-19 també s’hauràn de portar els següents dos documents:

Declaració responsable Covid-19 famílies

Declaració responsable Covid-19 d’autonomia

Seguidament, us adjuntem el protocol que seguirem per part d el’esplai en cas depositiu de Covid-19 a les nostres acitvitats.

Protocol d’actuació pel Covid-19

Envia un missatge al correu del esplai esplaisantmiquel@gmail.com o bé les nostres reds socials per tal de saber a qui adreçar-te en cas de qualsevol dubte que et pugui sorgir entorn l’esplai!


A més a més…

Si us plau, tingueu en compte que les excursions de dos dies van dirigides a tots els infants i joves que formen part de l’associació i estan inscrits durant el curs escolar, ja que aquestes tenen una continuïtat educativa amb el que es treballa al llarg del trimestre i és un moment on els infants i joves gaudeixen del caliu de grup generat i treballat dissabte rere dissabte.

En cas que el teu fill/a vulgui venir a provar l’esplai, les nostres portes sempre estaran obertes els dissabtes a les 16 h. Només cal que portis l’autorització de dia per tal que pugui passar la tarda amb nosaltres!!