Els monitors

En aquest apartat podreu trobar tots els membres de l’equip de monitors de l’esplai amb una breu descripció dels anys a l’esplai, els estudis i l’edat!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Què passa! Jo sóc el Jorge i tinc 20 anys, estudio Enginyeria Industrial i fa 15 anys que sóc a l’esplai, 5 dels quals com a monitor. La meva quinta és la de Xatracs!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hellooo! Luis és com em dic i tinc 21 anys. Estic estudiant Enginyeria Aeroespacial (algún dia caminaré sobre Plutó) i fa 16 anys que sóc a l’Esplai, 5 com a monitor. Sóc de la quinta Xatracs!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ciao! Jo sóc l’Ignacio (i no sóc italià) i tinc 22 anys. Sóc estudiant de Biologia Ambiental i estic en el meu 13è any a l’Esplai i 7è com a monitor. Sóc de la quinta de Boira!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holaaa! Jo em dic Antonio! tinc 24 anys i estudio Enginyeria en Tecnologies Industrials. Fa 4 anys que sóc a l’Esplai i que en formo part de l’Equip de monitors. La meva quinta és la dels Intendents i us abraçaria a tots si no estigués en una foto!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ep! Jo em dic Roger! Tinc 21 anys (i no, no porto ulleres…). Estic estudiant Animació en 3D, Videojocs i Entorns Interactius. Fa 13 anys que estic a l’esplai i 5 que en sóc monitor. Sóc Xatracs!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Què Tal?! El meu nom és Pol, tinc 24 anys i estic estudiant a l’Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (o ESCAC, tot i que no hi juguem), Fa 4 anys que sóc a l’esplai, els mateixos que fa que en sóc monitor. Sóc de la quinta d’Intendents!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmmm… Jo sóc el Toni i tinc 22 anys! sóc historiador medievalista i fa 16 anys que vaig a l’esplai dels quals 7 n’he estat monitor. Sóc de la quinta Boira! (hmm espero que això surti barat…)

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luis és el meu nom, tinc 21 anys i estudio Economia. Porto 3 anys a l’esplai com a monitor. La meva quinta és la dels Intendents! M’agrada enquadrar coses amb els dits.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doncs sí, jo sóc el Berni, estudiant d’Arquitectura (ja s’em veu, no?). Porto 13 anys a l’esplai i en fa 5 que sóc monitor. Xatracs és la meva quinta!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cucuuut!!! Sóc l’Ariiii i sóc estudiant de magisteri. M’agrada el món artístic (més l’escènic que el plàstic) i els animals. La meva quinta és Esbarzer!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bones, em dic Guillem Ginot, tinc 18 anys i estudio la meravellosa carrera de física. Fa 12 anys que sóc al esplai un dells com a monitor. Sóc de la quinta d’Esbarzer!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eiii! Sóc la Laia! Porto des de ben petita a l’esplai i ara en sóc monitora! Estic cursant Estudis Anglesos! M’encanta…ho estic pensant en la foto…

 

Jaume

Em dic Jaume Navarro, tinc 21 anys i estudio Geologia. M’encanta la natura i l’esport i no m’agrada que diguin que les roques es diuen pedres (les pedres no existeixen.)

 

foto-laura-esplai.jpeg

Ei!!! Sóc la Laura, nova monitora de l’Esplai! Aquest estiu vaig fer de moni als Estelets i he decidit quedar-me! Estudio economia i psicologia, i sóc una apassionada de l’art i la natura! En la vida real no sóc tan seriosa!!