Els monitors

En aquest apartat podreu trobar tots els membres de l’equip de monitors de l’esplai amb una breu descripció dels anys a l’esplai, els estudis i l’edat!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Què passa! Jo sóc el Jorge i tinc 20 anys, estudio Enginyeria Industrial i fa 15 anys que sóc a l’esplai, 5 dels quals com a monitor. La meva quinta és la de Xatracs!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hellooo! Luis és com em dic i tinc 21 anys. Estic estudiant Enginyeria Aeroespacial (algún dia caminaré sobre Plutó) i fa 16 anys que sóc a l’Esplai, 5 com a monitor. Sóc de la quinta Xatracs!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holaaa! Jo em dic Antonio! tinc 24 anys i estudio Enginyeria en Tecnologies Industrials. Fa 4 anys que sóc a l’Esplai i que en formo part de l’Equip de monitors. La meva quinta és la dels Intendents i us abraçaria a tots si no estigués en una foto!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ep! Jo em dic Roger! Tinc 21 anys (i no, no porto ulleres…). Estic estudiant Animació en 3D, Videojocs i Entorns Interactius. Fa 13 anys que estic a l’esplai i 5 que en sóc monitor. Sóc Xatracs!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Què Tal?! El meu nom és Pol, tinc 24 anys i estic estudiant a l’Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (o ESCAC, tot i que no hi juguem), Fa 4 anys que sóc a l’esplai, els mateixos que fa que en sóc monitor. Sóc de la quinta d’Intendents!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmmm… Jo sóc el Toni i tinc 22 anys! sóc historiador medievalista i fa 16 anys que vaig a l’esplai dels quals 7 n’he estat monitor. Sóc de la quinta Boira! (hmm espero que això surti barat…)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doncs sí, jo sóc el Berni, estudiant d’Arquitectura (ja s’em veu, no?). Porto 13 anys a l’esplai i en fa 5 que sóc monitor. Xatracs és la meva quinta!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cucuuut!!! Sóc l’Ariiii i sóc estudiant de magisteri. M’agrada el món artístic (més l’escènic que el plàstic) i els animals. La meva quinta és Esbarzer!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bones, em dic Guillem Ginot, tinc 18 anys i estudio la meravellosa carrera de física. Fa 12 anys que sóc al esplai un dells com a monitor. Sóc de la quinta d’Esbarzer!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eiii! Sóc la Laia! Porto des de ben petita a l’esplai i ara en sóc monitora! Estic cursant Estudis Anglesos! M’encanta…ho estic pensant en la foto…

 

Jaume

Em dic Jaume Navarro, tinc 21 anys i estudio Geologia. M’encanta la natura i l’esport i no m’agrada que diguin que les roques es diuen pedres (les pedres no existeixen.)