Excursió famílies

mogentEl cap de setmana de l’11 i 12 de maig arriba l’esperada excursió de famílies! Així que convidem a totes les famílies de l’esplai a venir a passar un meravellós cap de setmana amb nosaltres, perquè així, també mares i pares, germans/es o inclús avis i àvies, pugueu gaudir igual que ho fan els nens i nenes de l’esplai!!

Passarem el cap de setmana a la casa de colònies Mogent – Llinars del Vallés. Durant el dissabte farem diferents activitats, tant conjuntes com separades per grups; i si ets adult i encara no havies vingut mai a una sortida, podràs conèixer i començar a ser part del teu grup de l’esplai, Aventurers!

refugi.png

El diumenge al matí tot l’esplai marxarem a fer una petita excursió fins a la “Torrassa del Moro” mentre que el grup dels més grans, Narvals, prepara una deliciosa paella de muntanya per dinar! Aquesta paella la podran prendre totes aquelles persones que així ho indiquin a les inscripcions, i així participar donant uns quants diners al grup de grans pels seus campaments a Anglaterra.

Les inscripcions seran dissabte 27 d’abril i 4 de maig a les 19 h, un cop finalitzat l’esplai.

Així doncs, us deixem la circular per tal que li pugueu donar una ullada i assabentar-os dels detalls.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 17.10.04