Qui som?

L’Esplai Sant Miquel està format per un conjunt de monitors (nois i noies) educats en el món del lleure infantil i juvenil, els quals la majoria d’ells porten des de ben petits a l’associació. Tots aquests monitors estan disposats a fer gaudir i educar en el lleure als infants i joves de totes les edats a partir de tallers, jocs i dinàmiques, gimcanes, sortides, etc. Tots nosaltres creiem en aquest tipus d’educació, la qual la considerem un procés educatiu alternatiu i que pot ajudar al creixement dels infants i joves.

L’equip consta de monitors titulats i experimentats, interessats per aprendre i formar-se en aquest àmbit per tal de millorar la seva tasca.

Tots nosaltres creiem en un model voluntariat on emprenem una acció social destinada als infants i joves de l’entitat, per tant, no cobrem cap sou per tal d’exercir la nostra tasca educativa.

L’equip de monitors treballem de manera molt assembleària i ens dividim en comissions per repartir-nos les diferents tasques a dur a terme. En el següent document podràs veure de manera esquemàtica els càrrecs més importants de l’associació i a qui et pots dirigir segons el dubte que se’t plantegi: Com treballem?