Trobada de Nadal

vine a l'esplai a la

Ja es pot ensumar l’olor del Nadal i això vol dir que la Trobada de Nadal de l’esplai ja la tenim a prop!!Activitats, també, per mares i pares (1)

Us convoquem  el dia 15 de desembre, a totes les famílies a les 16 h, al llarg de la tarda hi haurà un munt d’activitats, tant pels petits com pels més grans!

I és que…

logo raval1

Com sempre, destinem els diners que guanyem durant la tarda a una entitat que ajudi a persones amb algun tipus de necessitat. Aquest any els diners els destinem a la Fundació Raval Solidari. Aquesta fundació busca resoldre les necessitats més urgents del barri del Raval de Barcelona.

Si cliques al logo de la fundació podràs accedir a la pàgina web i descobrir més sobre aquesta.

nadalClicant a l’arbre de nadal et podràs descarregar la circular de la trobada per tal de veure més informació sobre aquesta. A què esperes?!

Apuntat a futbol, a Zumba i/o al concurs de pastissos!! A més a més, no et perdis el Bingo Musical preparats per a tots els adults!

A més a més, recordeu portar omplerta la part de l’autorització si el vostre fill/a és de fora del esplai.

Encara més novetats…got

Al bar de la trobada trobareu pastissos i begudes que podreu comprar durant tota la tarda. Per no malgastar tants gots de plàstic que no es faran servir mai més, durant la trobada de nadal tots els refrescos es serviran en gots reutilitzables, us demanem si us plau que porteu un got de plàstic de casa. Si l’oblidéssiu, encara tenim uns quants gots dels 35 anys que podreu comprar per 2 €.

Us hi esperem amb moltes ganes!!!

P.D. Descarrega’t la carta pels reis mags que li podràs donar el dissabte al patge reial aquí!!

foto carta