Trobada de Nadal

El Nadal ja s’apropa i això vol dir que la Trobada de Nadal de l’esplai es dintre de res!!

Tot i les circumstàncies actuals i com que ens agrada celebrar el Nadal amb vosaltres, farem una Trobada de Nadal versionada. El dissabte 19 de desembre teniu dos plans ben diferents i divertits. En primer lloc, pel matí de 12.30 h a 13.30 h podeu anar, amb la vostra família, a visitar el Tió de Nadal a Germanetes, si heu sigut bons segur que caga alguna cosa. Després, per la tarda, a les 16 h hi haurà esplai nadalenc, diferents activitats destinades als infants i joves per despedir-nos de l’any i desitjar-nos bones festes.

I ATENCIÓ!!!! El diumenge 20 de desembre, perquè les famílies no es perdin l’essència del Nadal a l’esplai, hem organitzat un Bingo i un Pictionary Online per tal que pogueu participar. Participar costarà 2€, PER QUÈ??!

Doncs…

Com bé sabeu, els diners que guanyem durant la trobada, la donem a una entitat que ajudi a persones amb algun tipus de necessitat. Aquest any els diners els destinarem a l’Hospital de Campanya Santa Anna del Raval.

santa anna

Si cliques al logo de la fundació podràs accedir a la pàgina web i descobrir més sobre aquesta.

 

Library of xmas tree graphic free stock png png files ...

 

 

Clicant a l’arbre de nadal et podràs descarregar la circular de la trobada per tal de veure més informació sobre aquesta. A què esperes?!

Us estarem esperant a totes i tots!