Trobada de Nadal

Ja tens aquí les fotos de la Trobada de Nadal!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

————————————————————————————————————–

El Nadal s’apropa i amb això la Trobada de Nadal de l’esplai!!!

Convoquem a totes les famílies a les 16 h, al llarg de la tarda hi haurà un munt d’activitats, tant pels petits com pels més grans!

Com sempre, destinem els diners que guanyem durant la tarda a una entitat que ajudi a persones amb algun tipus de necessitat. Aquest any els diners elgaletas destinem al projecte de Sant Joan de Déu per tal de poder crear el SJD Pediàtric Center, centre de referència en l’àmbit Europeu del càncer infantil.

I per encara poder recaptar més fons, vendrem la Galeta Solidàri#paralosvalientes, la qual només costa 2,5 € i tots els diners van destinats íntegrament a aquest projecte. També hi haurà una guardiola on podreu fer les vostres donacions!

vinilo-arbol-de-navidad-

Clicant a l’arbre de nadal et podràs descarregar la circular de la trobada per tal de veure més informació sobre aquesta. A què esperes?!

Apuntat a futbol, a Zumba i/o al concurs de pastissos!!

A més a més, en el següent enllaç pots veure la circular que hem entregat als infants de fora l’esplai, la qual és necessari omplir-la si el vostre fill/a no està inscrit (necessitem la vostra autorització). “Circular Trobada de Nadal”

Encara més novetats…

Al bar de la trobada us donarem l’última oportunitat per reservar el vostre “quit esplaienc” dels 35 anys! Només veniu a demanar-lo i potser els reis mags us fan una sorpresa… (Podeu consultar la taula de preus a l’apartat de merchandising dels 35)

I… Per no malgastar tants gotgots de plàstic que no es faran servir mai més, durant la trobada de nadal tots els refrescos es serviran en gots reutilitzables i per posar-nos a ajudar una mica la sostenibilitat del món aquest any us oferim l’exclusiu GOT DELS 35 ANYS!!!, que podreu utilitzar a tots els esdeveniments de l’esplai, a casa, portar-lo de ruta… Per només 2€! En cas que no volguéssiu el got sempre podeu portar-ne un de casa per gaudir de les begudes del bar i així reduir l’emissió de residus. Aquí teniu una foto perquè us aneu fent una idea de com de guay és el got i no pugueu estar-vos de comprar-lo!

Us hi esperem amb moltes ganes!!!

P.D. Descarrega’t la carta pels reis mags que li podràs donar el dissabte al patge reial aquí!!foto carta