LA XIRUCA

XIRUCA 1R TRIMESTRE CURS 19-20

I aquí la tenim!

Aquesta Xiruca té una cosa molt especial, i és que per tal de tenir un disseny més unitari i reconeixible hem creat aquesta xiruca amb més coherència tant en el disseny gràfic com en les tipografies o organització dels diversos elements dins les pàgines.

A més hem implementat una mena de “joc” per als lectors, que tracta de que a partir d’ara dins les xiruques hi haurà una paraula i un color que es repetiran tant en els vídeos com en les fotos dins l’apartat grups, vosaltres haureu d’endevinar les 2 coses i deixar-les en un comentari!

Per últim dir que tot això de moment està en versió de prova i falta refinar i canviar bastants coses de cara a pròximes xiruques, però estem segurs que si seguim així, cada cop serà més interessant i divertida la nostra revista virtual!

Esperem que us agradi!

 

 

 

 

XIRUCA 2N I 3R TRIMESTRE CURS 18-19

Aquesta vegada tenim una barreja dels 2 ultims trimestres !

Aquesta Xiruca mostra el que fan els nens i nenes de tots els grups en diversos formats, videos, reculls d’imatges, articles fets pels propis nens o pels mateixos monitors…

I també conté un apartat de la Excursió de Famílies a la qual ho vam passar genial tots junts!

Esperem que la disfruteu!

 

 

 

XIRUCA 1R TRIMESTRE CURS 18-19

Aquí la tenim!

La Xiruca d’aquest primer trimestre, la qual està plena de sorpreses i demostra tot el que aprenem tant nens com monitors a l’esplai!

Cada cop li posem més ganes i tenim més bones idees que anirem implementant en pròximes publicacions d’aquesta així que estigueu atents i atentes!

Esperem que la gaudiu!

 

 

 

XIRUCA 35 ANYS

Ja tenim la Xiruca dels 35 anys en versió digital!

Esperem que la disfruteu i que en puguem fer moltes més com aquesta!!

 

 

 

 

XIRUCA 2n TRIMESTRE

Aquest és el primer cop en la història de l’esplai que ho fem, així que… us presentem la nova edició de La Xiruca online!!!

Podreu trobar la revista que sempre entreguem a final de cada trimestre però amb videos i més imatges.

Esperem que gaudiu del nou format de la Xiruca!!