Campaments Setmana Santa 2019

Community

Aquest curs l’esplai torna a repetir i marxa de Campaments de Setmana Santa. Aquest cop hi haurà dos campaments diferents, els de petits i els de grans.

Les dates dels campaments són del 13 al 17 d’abril i el cost total és de 130 €

Per una banda els petits, Estels i Everest marxaran a una casa de colònies, a Castell de la Pobla. Per altra banda, els més grans, Alpins, Castors i Narvals marxaran a un terreny d’acampada, a La Vinca.

Per aquells que vulgueu venir de campaments, us deixem els papers i la documentació amb la informació necessària i allò que cal que ens porteu.

Petits:

Tríptic informatiu

Marxem de Campaments

Autorització

Què he de dur a la motxilla

Grans:

Tríptic informatiu

Marxem de Campaments

Autorització

Què he de dur a la motxilla

Per apuntar-vos només cal que ens porteu:

  • Matrícula de 50 €
  • Autorització
  • Targeta magnètica CATSALUT (el mateix dia que marxem)

A més a més, si no veu poder assistir a la reunió informativa, us deixem aquí la presentació que vam utilitzar per presentar el projecte.

PRESENTACIÓ PREZI – Campaments Setmana Santa

Finalment, no oblideu que els dies per inscriure’s als campaments són els dissabtes 12, 19 i 26 de gener a les 19 h, un cop finalitzi l’esplai.

Vine de Campaments

*Els Campaments de Setmana Santa van dirigits a tots els infants i joves que formen part de l’associació i venen durant el curs escolar, ja que aquests tenen una continuïtat educativa amb el que es treballa durant els diferents trimestres del curs escolar.