Xocolatada

Cartell final xocolatadaTots ho estàvem esperant i és que arriba una de ben grossa…

TARDA DE XOCOLATADA, TABALADA I ACTIVITATS!

Els monitors de l’Esplai Sant Miquel estem orgullosos de presentar-vos el següent esdeveniment dins el marc de celebració del 35è aniversari de l’Esplai!

El 17 de març tenim organitzada una tarda amb diverses activitats súper interessants i divertides per infants, joves… I també PER LES FAMÍLIES!

 

Estem orgullosos també de poder dir que comptarem amb l’ajuda i la col·laboració de diverses entitats del barri que a part d’acompanyar-nos durant la jornada ens prepararan activitats per fer d’aquesta tarda del dia 17 de Març una estona de convivència i d’aprendre dels altres!

 

Les entitats amb les quals tenim l’orgull de col·laborar són les següents:
Agrupament Escolta Aldaia i Esplai Boix.

 

HORARI:

 

16 H ARRIBADA I INICI D’ACTIVITATS – Comptarem amb activitats per infants i joves i també hi haurà activitat específica per LES FAMÍLIES!

 

18 H XOCOLATADA I TABALADA – Tothom està convidat a prendre xocolata desfeta al ritme de la música del grup de tabalers del barri REPERQTEIX

 

19 H Tothom cap a casa…!

 

VENDREM REFRESCOS I CAFÈ TOTA LA TARDA
COMPTAREM AMB EL MERCHANDISING DE L’ESPLAI, SAMARRETA, MOTXILLA, PEGAT(parche) I GOT!

 

No tinguis vergonya en venir i preguntar, tothom està convidat a les activitats i a la xocolatada, si no formes part de cap de les entitats participants no dubtis en venir i gaudir, tindrem autoritzacions específiques per si el teu fill o filla vol passar la tarda passant-ho bé amb nosaltres.

 

BO D’AJUT – 1 EURO – Les activitats i la xocolata les proporcionarem sense obligar a pagar a ningú però per tal d’ajudar-nos a reduir les despeses de la xocolata i de la preparació de l’activitat podreu ajudar-nos amb un BO D’AJUT d’un euro que podreu donar en qualsevol moment de la tarda!
Amb l’adquisició d’aquest BO D’AJUT participareu en el sorteig d’una samarreta de l’Esplai que es sortejarà al final de la tarda a les 18:45 h!

 

Per tal d’estar informats sobre totes les novetats entorn la xocolata, només cal que ens seguiu a l’esdeveniment que hem creat a Facebook!!! (Clicant a la fotografia anireu directament a l’esdeveniment!)
captura evento
CONVIDEU A TOTHOM!
Per als infants que no estan apuntats a cap de les entitats que col.laborem a la Xocolatada heu de portar una Autorització conforme pot particitar a l’activitat.
ENS VEIEM EL 17 DE MARÇ!!!!!

Una resposta a “Xocolatada

  1. Retroenllaç: ESPLAI 17/03/18 – Centre d'Esplai Boix

Deixa un comentari